Keatsen 55+

oprjochte yn 1994

Johan Sikkema gestopt met kaatsen.

Johan Sikkema is zoals de meesten inmiddels wel weten gestopt met het kaatsen. De toestand van zijn knieën liet het niet langer meer toe. Johan kennen we allemaal van zijn snoekduiken in het veld en zijn bijzondere manier van opstaan daarna, met de koprol achterover.
Johan heeft zich ook verdienstelijk gemaakt voor het 55+ kaatsen. Vanaf begin 2007 verzorgde hij de wedstrijdverslagen die hij met foto’s doorstuurde naar Jan Braaksma (kaatsen.nl) en de KNKB. Vanaf eind 2008 was hij secretaris in de Commissie en midden 2010 oprichter en maker van de site www.kaatsen55plus.nl.  Vanaf die tijd is Johan webmaster geweest tot juli 2014. Op 31 december 2014 heeft Johan zijn functie bij de Commissie 55+ beëindigd maar bleef hij wel kaatsen totdat hij letterlijk en figuurlijk op en door zijn knieën werd gedwongen te stoppen.

Een beetje laat maar toch nog alle hulde voor deze man voor zijn inzet zowel tijdens het kaatsen als voor de commissie 55+. We zullen hem vast zo nu en dan nog wel eens rond het veld tegenkomen.

Johan Sikkema (r) in gesprek met Siep Berkenpas tijden de 55+ PC in Balk.

 

Scroll naar boven