Keatsen 55+

oprjochte yn 1994

Aanmelden

Voor het aanmelden voor deelname aan de eerstvolgende wedstrijd belt u: 06 – 23 99 27 79 (U krijgt Piet Keizer, Eeltje Wiersma of Peter Siemensma aan de lijn).

Graag duidelijk uw volledige naam en woonplaats inspreken als u het antwoordapparaat krijgt! Bij het sturen van een SMS bericht ook graag de volledige naam en woonplaats vermelden. Opgave uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd tot 19:00 uur S.v.p. niet bellen in het weekend of na 22:00 uur. Als u contact wilt met één van de commissieleden, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. De telefoonnummers staan onder Commissie in het menu. Als u een mail wilt versturen, dan komt deze bij de webmaster terecht (Peter Siemensma). Klik HIER om Peter een mail te sturen.

Lief en leed: Kaatsers met gezondheidsproblemen kunnen worden gemeld bij de secretaris Peter Siemensma. Hij zorgt ervoor dat deze kaatsers een kaartje krijgen. Hij is bereikbaar via 0515-572924 of u kunt een e-mail sturen door HIER te klikken.
Onderstaand formulier is uitsluitend voor het opgeven als deelnemer om mee te spelen. Het is NIET bedoeld om u aan te melden voor de eerstvolgende wedstrijd.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor vastleggen van door u gespeelde wedstrijden en om u in geval van annulering van een wedstrijd tijdig te kunnen bereiken. Wilt u ook mee kaatsen met de 55-plussers, vul dan hieronder de gevraagde gegevens in en klik op verstuur om u aan te melden.

Hoewel deelname geheel vrijblijvend is willen wij graag dat u wel even een berichtje stuurt als u niet meer mee wilt kaatsen bij de 55+.
U ontvangt dan ook geen bericht meer over activiteiten of annuleringen van een wedstrijd.

Scroll naar boven